Saturday, August 6, 2011

Saya Segak Berbaju Melayu



Assalammualaikum kengkawan skalian....

Sesungguhnya saat ini aku tersangatlah down giler, tension dengan kepelbagaian jenis masalah yang datang serentak, bak kata Ina Naim dalam lagu rayer dia - siapalah diriku tak siapa pun tahu, Rintihan yang menusuk kalbu oh pedihnya, Ku bersuara lesu menyatakan segala, Ku redha akan takdirnyaaaaa .... ha sapa mampooo hafal lirik lagu tuh? Huhuhu, aku je okehhh...

Online je malam ni jap tadik hati berbunga segala, apa salahnya aku join contest ni, sesaja je pown, mana taw ader rezeki blog ni direview huhuhu ni blog baru aku, blog lama aku budakistana.blogspot.com .... ishk melalut plaks. Ekceli pic aku berbaju melayu indah berseri lagi menawan tu disnap oleh tanganku sendiri masa raya tahun lepas. Tu kat umah mak, bunga putih kat blakang tu aku wat sendiri okeh dan sarung kusyen tepi aku tuh aku beli kat pasar malam Batu Ferringhi, sekian maklumat terperinci.

Korang apa lagik, meh kita meriahkan contest ni weiiii smangat nak raya neh (walaupun fikiran bercelaru sangatssss)


8 comments:

  1. heheheheee.. Segak3.. bju raya pn xbelie lagi, camna nk join..
    :)

    ReplyDelete
  2. good luck ya! thanks follow! :)

    ReplyDelete
  3. wah..orang penang jugak rupanya...
    hehehe...segak aih.. gud luck =D
    i follow u back..

    ReplyDelete
  4. Salam ^^,
    Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

    jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

    have a nice day and good luck !

    ReplyDelete
  5. ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

    and Selamat Hari Raya too . -.-

    ReplyDelete
  6. serba hijau nya dia..
    gudluck ya.

    Mira pun join :)
    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/contest-baju-melayu-baju-kurung-n-e-f-f.html

    ReplyDelete
  7. gud luck...

    aku pun join la..
    haha..

    http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

    ReplyDelete