Wednesday, September 14, 2011

JAY CHAN ....

video

JAY CHAN ... aku lupa mcm mana aku jumpa video dia kat YouTube. Aku dah tgk recording tribute dia untuk lagu Seindah Biasa, Bukan Cinta Biasa dan Sebenar Cinta by Siti Nurhaliza, Mencintaimu by Kris Dayanti, Lembah Asmara by Ziana Zain. Korang tengok ar sendiri, aku tamau komen apa apa, serius aku bangga Chinese yang cam dia ni bawak lagu lagu artis Melayu, ada suara dan ada bakat tersendiri. Aku rasa dia ni kalo masuk pertandingan memana, kompem aku join kelab peminat huhuhu .... apa yang nak aku sampaikan, dia memang ada talent so sapa yang ada talent ni, kita support la okeh tk kira bangsa apa agama apa, janji Malaysian mahhh...

Untuk Jay Chan, best of luck to you...korang semua, tgk taw....adios!

1 comment: