Saturday, November 19, 2011

TERUNA @ TIDAK ? Errkk ....

PERINGATAN PENTING :

- sila baca entry ini dengan fikiran terbuka dan nawaitu untuk menambahkan ilmu okeh!
- jangan cuba cuba mencari pic aku dalam pic di atas kerana aku tak der dalam kelompok itu *sedey sangat*

Okies, aku baca info pasal KETERUNAAN LELAKI ini dari blog sapa ntah, aku dah lupa ar. Aku dah lama simpan catatan ni tapi tak per lah, aku persembahkan kat korang semua yang aku tau suka sangat kalo ada entry entry berbau nakal cengginih kan? Silalah membacanya yer ...


1. Seorang jejaka adalah yang tidak pernah melakukan hubungan seks dengan wanita kebiasaannya memiliki perasaan ghairah yang terpendam,kebiasaannya diwaktu bangun tidur di pagi hari alat vitalnya akan berdiri (ERMM MASIH ADA RASA INI CUMA TATAU CAM NER NAK BUKTIKAN KAT KORANG hehehe)

2. Di bahagian bawah kelopak mata seorang TERUNA adalah cerah, ini disebabkan mereka tidak mengeluarkan tenaga yang banyak untuk melakukan aktiviti ejakulasi, sebaliknya jejaka yang sudah tidak TEUNA memiliki kelopak mata berbentuk cekung dan berwarna kehitaman kerana tenaga dalam tubuh yang keluar semasa proses ejakulasi terjadi (ERRMM MASIH CERAH hehe KALO TAK CAYA SILA LIHAT PIC PIC AKU YANG LEPAS OKEH)

3. Seseorang yang masih TERUNA akan sering mimpi basah, dan jejaka yang sudah tidak TERUNA tidak akan pernah mengalami mimpi seperti itu lagi. (ERMM MASIH MIMPI, SERIUS MASIH MIMPI *AMEK BANTAL TUTUP MUKA*)

4. Warna alat vital dan puting susu jejaka yang masih TERUNA biasanya berwarna kemerahan, jika sudah tidak TERUNA akan berwarna kecoklatan atau bahkan berwarna hitam. (ERKK....X KAN AKU NAK SNAP PASTU POST KAT SINI KOWT huhuhu)

5. Bentuk perut seorang TERUNA biasanya datar, jika seseorang sering melakukan hubungan seks bentuk perut mereka akan berubah menjadi buncit (PERNAH MENGALAMI OBESITI TAPI NOW OTW MEMILIKI PERUT YANG RATA hehehe)

6. Bahagian punggung seorang TERUNA kelihatan berat dan berisi, mereka yang sudah pernah melakukan hubungan seks akan membuat punggung mereka tidak kelihatan atau setidaknya tidak berisi seperti saat masih TERUNA (HAH, INI LA YANG PALING KUAT MEMBUKTIKAN AKU MASIH TERUNA OKEH hehehe *ANDA TENGOK ANDA PERCAYA*)

Hah, aku pasti lelaki lelaki sekalian sedang melihat semua bahagian anggota yang disebutkan dalam catatan itu tadik kannnn yang dah tak teruna pun dok feeling teruna saat ini melainkan aku :) Apapun, hanya korang yang tahu korang ni teruna ke idak, entry ini skadar hiburan semata aku tak tahu sejauh mana ianya tepat dalam kehidupan seseorang lelaki :) SKIANNNN


No comments:

Post a Comment