Tuesday, January 12, 2010

G E M U K

Hmmm topik yang 'sensentap' its about GEM hehehe...sebenarnya dengan ketinggian yang aku miliki dan berat badan yang aku ada, bukanlah satu masalah pun, tak nampak gemuk pun tapi dek kerana kerjaya aku yang dikelilingi mereka yang menjaga penampilan dan selalu 'mengambil berat tentang orang lain' makanya aku terperangkap dalam situasi ini LAGIPUN di suatu hari ni masa gi klinik, aku amek test gemuk atau tidak hehehe nyatanya dengan ketinggian 180cm aku sesuai dengan berat badan 75-80kg sedangkan aku 90kg, aiyoooo....

Dan lagi satu faktor ialah, sejak ada si Echo di Penang ni, aku semakin kuat makan, pagi tengahari petang malam keja aku makan jaaaaa......dan mulai ari ini aku dah set nak turunkan berat badan.

Dengan ini diisytiharkan hari ini dengan berat badan 90kg akan aku turunkan sebanyak yang mungkin, nantikan posting aku pada 12th Febuari yang akan datang ok ehehehhe

Kawan aku yang nama Fazi, dia dah welcome aku ke Kelab Gemuk yang dia asaskan ...buat masa sekarang aku dalam kelab dia la, nanti aku nak kuar dari kelab itu huhuhu.....

2 comments:

  1. helo... you're all alone in that club now ok.. tak keluar2 lagi ka??

    ReplyDelete