Friday, December 18, 2009

PERADUAN PINKY PINKY hehehe


Korang tengok pic kat atas ni ha....aku ada la suka suka masuk contest kat sini > http://chetambiz.blogspot.com hehehehe kena teka amenda tu, ni clue yang akak tu kasi....

Makanan ni sebenarnya tak pernah pun Chetam jumpa di Malaysia. Chetam makan di Medan di rumah Emak Mertua Chetam. Nampak besar tapi sebenarnya kecil jer.....macam bungkusan gula-gula. Dah habis peraduan ni nanti, Chetam akan kongsi resepinya.

Hadiah menarik untuk dimenangi.....satu set hadiah istimewa terdiri dari Brooch Ekin, Sepasang cucuk tudung, Tabung Slim, Baju Hujan Ben10.....ada lagi.....kena tunggu Chetam cari dulu sebab simpan merata-rata. Tak janji tapi kalau jumpa, Chetam akan beg lipstik bercermin dan frame gambar disneyland yang Chetam beli dari Hong Kong akan turut diselitkan dalam hadiah tu nanti.

Hantar lagi tekaan anda.

Aku pun 'mengemail' la jawapan aku iaitu WAJIK BANDUNG....kemudian disiarkan plak keputusannya...jeng jeng jeng

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Maaf tak dapat siarkan keputusan nya semalam (Ahad). Letih penangan kelas coklat dua hari berturut-turut. Chetam terima beratus-ratus email yang meneka Sagun. Ada juga yang meneka dodol, Baragas dll. Terima Kasih banyak-banyak kerana sudi melapangkan masa anda untuk mengirim email kepada Chetam. InsyaAllah, di lain masa Chetam akan adakan peraduan yang lain pula. Chetam Ini keputusannya: ========================================= Salam Che Tam, Jawapan kepada peraduan itu ialah: WAJIK @ WAJIK BANDUNG From ME : ZAC ZAINI MOHAMED ESA,BATU FERRINGHI,PENANG ========================================= Chetam minta Zac Zaini untuk emailkan alamat penghantaran hadiahnya yer......Nak tahu apa hadiahnya? Okay.......hadiah serba pink untuk Zac Zaini.

ha, amek kat aku, adiah serba pink untuk aku hehehehhee tergelak besar aku tengok adiah yang bakal aku dapat karang TAPI akak tu janji nak wat sendiri COKLAT untuk aku tau...korang tengok la blog dia, memang pakar coklat sangat!

hehehe tak sabar neh.....

No comments:

Post a Comment